Despre - MCS - Marine Control Services

Marine Control Services (MCS) este o Companie privată, cu răspundere limitată, având sediul în Constanţa, România pe Coasta de Vest a Mării Negre, poziţionată ideal pentru a oferi o reactie rapida la nevoile clienţilor, cu un nivel ridicat al serviciilor oferite.  Navele sau locațiile vizate pot fi accesate intr-un timp foarte scurt de la momentul notificarii, oriunde în ţară, precum şi în Bulgaria.

Inspectorii şi consultanţii MCS provin din rândul personalului navigant si inspectori instruiti la uscat , detalii care care permit Companiei să opereze cu un nivel ridicat de pregatire și experiență în numele clienților săi.

MCS oferă servicii complete de inspecţie şi consultanţă unei game largi de clienţi inclusiv Asociaţii P&I, Armatori, Asiguratori de Marfa, Evaluatori, Bănci, Agenții Maritime şi clienţi individuali. Compania noastra primeşte instrucţiuni de la practic orice tip de organizaţie legată de operarea navelor si a marfurilor.

Cu experienţă extinsă în operarea navelor şi consultanţă/inspecţie maritimă, suntem în poziţia de a furniza asistenţă tehnică completă în timpul încărcării şi descărcării, mărfurilor de tip: de gabarit depasit, marfuri generale si produse metalice, în toate porturile din Romania si Bulgaria.

Serviciile MCS sunt disponibile 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an şi putem să oferim suport adiţional, oriunde, indiferent cât de mare ar fi sarcina.

Dacă aveţi nevoie de asistenţă din partea noastră, vă rugăm, nu ezitaţi să ne contactaţi la: office@mcs-i.ro

Ai o intrebare?

contacteaza-ne